Airconditioning

Airco plaatsen? Energiezuinig je huis koelen en verwarmen.

Green house solutions zonnepanelen batterijopslag laadpalen airconditioning fujitsu 00004 scaled

Een Fujitsu Airco-systeem plaatsen bij Green House Solutions?
Dat betekent 5 jaar garantie. Niet enkel op het toestel, maar ook op de werkuren.

Er is een ruime keuze aan geruisloze design wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen en inbouwtoestellen. Een energiezuinige warmtepomp zorgt tevens voor de nodige verwarming tijdens koudere periodes. Zo maak je van je huis een echte thuis. Wist je al dat je 5 jaar omnium garantie krijgt op Fujitsu airco toestellen? Vraag snel jouw vrijblijvende offerte aan voor jouw nieuwe airco.


Check

Energie-Efficiënt

Temperatuur in uw huis regelen én energie besparen? Omdat er enkel elektriciteit nodig is voor het aandrijven van de airco en de overige energie gehaald wordt uit de omgeving, is een warmtepomp de ideale manier om energiezuinig te koelen en verwarmen. In vergelijking met klassieke radiatoren heeft een warmtepomp ook minder tijd nodig om de gevraagde temperatuur te bereiken. Fujitsu toestellen kunnen een rendement hebben van meer dan 500%. Dit wil zeggen dat wanneer u voor 1 kW elektrisch vermogen input geeft, u meer dan 5 kW vermogen output krijgt. Hierdoor is een airco van Fujitsu een slimme keuze voor zowel uw portemonnee als uw comfort.

Check

Betrouwbaar

Ons uitgebreid gamma warmtepompen zijn zeer betrouwbaar dankzij de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Ook is elk van de 5 fabrieken van Fujitsu wereldwijd gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement). De jarenlange expertise van Fujitsu op vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse labo’s, garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Check

Een design voor ieder interieur

Het Fujitsu gamma heeft airco’s en warmtepompen in verschillende stijlen en kleuren. Zo zijn de lucht-lucht warmtepompen beschikbaar in wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen die perfect passen in een verlaagd plafond en waarbij enkel het paneel zichtbaar is, of kanaalmodellen, die geïntegreerd zijn in het (vals) plafond en waarbij enkel een rooster zichtbaar is. De lucht-water warmtepompen kunnen aangesloten worden op bijvoorbeeld vloerverwarming.

Check

Comfortabel, het hele jaar door

Met behulp van een multi-split systeem kan u binnen tot 8 toestellen verbinden aan één buitengroep om de temperatuur in elke kamer of ruimte apart te regelen. Ook kan u de binnenunits van lege ruimtes eenvoudig uitschakelen, wat kostenbesparend is. Bovendien kan u in een multi-split systeem verschillende modellen (wandmodel, vloermodel, cassettemodel, …) met elkaar combineren zodat de verschillende airco-toestellen van de centrale warmtepomp naadloos aansluiten bij uw smaak en interieur. Zo koopt u bij Fujitsu altijd een gebruiksvriendelijke airconditioning die voldoet aan uw individuele behoeften.

Check

Stille werking

Wie kiest voor een warmtepomp van Fujitsu haalt een stille warmtepomp in huis! Onze toestellen zijn zo ontworpen dat u de werking ervan voelt, maar niet hoort. Zo kan u dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode ook ’s nachts genieten van een tiptop temperatuur in uw slaapkamer, zonder dat uw nachtrust wordt verstoord.

Check

Makkelijk in gebruik

Dankzij de FGLair app kan u uw warmtepompsysteem eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet, mits installatie van een wifi-module. Via de gebruiksvriendelijke interface van onze temperatuur app kan u eenvoudig uw airconditioning in- en uitschakelen, de temperatuur wijzigen of een minimumtemperatuur instellen. De FGLair app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Cross single green light

Bezorg ons je gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk voor een plaatsbezoek wanneer het jou past.

4,9

Nog niet overtuigd?
Ontdek de ervaringen van enkele klanten!

  • Enkele dagen geleden werd mijn installatie van zonnepanelen geplaatst door Iljano. Ik kreeg een duidelijke en heldere uitleg over wat er ging gebeuren. Alles werd … Meer lezen vlot geplaatst ondanks de moeilijke weersomstandigheden.Tevens heel proper werk, zowel buiten als binnen ! Chapeau voor Greenhouse, chapeau voor Iljano!
    Bart Baeyens ★★★★★ 3 weken geleden
  • Deze week werden bij ons 12 zonnepanelen, batterij en omvormer geplaatst. Het is de eerste keer dat er hier vakmannen over de vloer kwamen die zo uitstekend netjes … Meer lezen te werk gingen en een onberispelijk resultaat neerzetten! Zowel de monteur buiten als de elektricien. Dit bovenop hun eigen fierheid op hun eigen werk en ook op de firma die ze vertegenwoordigen.Zij zijn een levend publiciteitsbord.Ook het allereerste contact met de verkoper en nadien de communicatie met de interne medewerkers verliep vlekkeloos.We kwamen bij Greeinnhouse terecht via een vorige tevreden klant en hebben intussen al de referenties doorgegeven aan volgende potentiële klanten.Doe zo voort en hopelijk komen jullie in aanmerking voor " bedrijf van het jaar" of dergelijke!
    Johan Baumans ★★★★★ een maand geleden
  • Alle installaties (zonnepanelen, thuisbatterij en nu ook airco's) zijn geplaatst door Green House Solutions en elke keer tot in de puntjes afgewerkt. Ook bij … Meer lezen vragen over planning, info over de batterij... vriendelijk geholpen door Jana. Week geleden airco's geïnstalleerd door Michael en Mats, vriendelijk, mooi afgewerkt en zeer goede uitleg gekregen. Alleen maar positieve ervaringen over dit bedrijf. Bedankt!
    Matthijs Dekeyser ★★★★★ een maand geleden
  • Vandaag installatie van 10 panelen en batterij uitgevoerd door Green House Solutions.Zowel buiten als binnen installatie overtreft verwachting en is estethetis optimaal … Meer lezen geinstalleerd en zeer proper afgewerkt met een naadloze installatie van de panelen buiten. Zelfs mijn vrouw is blij en die zag het eerst helemaal niet zitten.Uitleg gekregen na de installatie en nu nog de app instellen en ik kan mijn opbrengst opvolgen.Een tevreden klant. Bedankt Michael en Ilyano
    Zoef2800 ★★★★★ een maand geleden
  • Positieve ervaring.Bij de eerste kennismaking voor een 30 panelen in een appartement te Bornem kregen wij duidelijke en "to the point" uitleg van de vertegenwoordiger. … Meer lezen Net voor de
    Charles ★★★★★ een maand geleden
  • Na heel wat offertes en opzoekwerk, bij Green House Solutions terechtgekomen. De reviews waren alvast veelbelovend... Nadien Ewout over de vloer gekregen met een … Meer lezen zeer deskundige, volledige en begrijpbare uitleg.
    Emie Meurisse ★★★★★ een maand geleden

Schrijf nu een review en help ons bedrijf groeien.